+45 7471 0466

Privatlivs- og cookiepolitik

OKM A/S' privatlivs- og cookiepolitik

Det er vigtigt for os, at du som besøgende på vores hjemmeside kan føle dig tryg. Hos OKM A/S ønsker vi at beskytte dit privatliv, når du besøger vores hjemmeside www.okm.as. Formålet med denne privatlivs- og cookiepolitik er at informere dig om vores politik vedrørende indsamling, behandling, videregivelse og opbevaring af de personoplysninger, du afgiver, når du færdes på hjemmesiden samt informere dig om vores brug af cookies.

I henhold til den gældende persondatalovgivning, anses OKM A/S som værende dataansvarlig. Dine oplysninger bliver beskyttet, og vi har fokus på hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personoplysninger. Du kan til enhver tid få slettet dine personoplysninger hos os. 

De nævnte politikker skal skabe sikkerhed for dig og dine personoplysninger samt sikre, at OKM A/S imødekommer betingelserne i den nye persondataforordning (GDPR), som er gældende fra 25. maj 2018.

Hvis du vælger at give samtykke til, at OKM A/S må behandle dine personoplysninger, når du afgiver oplysninger og/eller færdes på hjemmesiden, accepterer du nedenstående vilkår. Du bedes ikke at benytte hjemmesidens funktioner, hvis ikke du ønsker at acceptere disse vilkår.

Indsamling af personoplysninger

Oplysninger, som kan identificere dig som person herunder eksempelvis navn, e-mail eller adresse, kaldes for personoplysninger. Disse oplysninger bliver indsamlet, når du tager kontakt til os via vores hjemmeside eller på anden vis. De er nødvendige for at kunne bruge hjemmesidens fulde funktionalitet og for at sikre den efterfølgende kontakt.

De registrerede personoplysninger bliver løbende gennemgået af OKM A/S. Oplysningerne bliver slettet, når de ikke længere er relevante at behandle og hvis du som bruger ønsker dem slettet.

Hvilke oplysninger bliver indsamlet?

Nedenstående oplysninger bliver indsamlet, når du besøger vores hjemmeside:

  • Din IP-adresse.
  • Sider du har kigget på samt hvornår, hvor længe og antal besøg.
  • Din browser.
  • Dit land.

Disse oplysninger bliver indsamlet ved hjælp af cookies, hvorfor der henvises til den gældende cookiepolitik nedenfor. Her kan du læse om, hvad cookies gør, hvordan du undgår cookies mm..

Udover de ovennævnte oplysninger bliver navn, e-mailadresse, telefon og virksomhedsnavn indsamlet, når du vælger at kontakte OKM A/S via hjemmesiden eller afgiver personoplysninger på anden vis til OKM A/S. Inden du kan tage kontakt til OKM A/S via kontaktformularen, skal du acceptere vores brug af dine oplysninger ved at sætte et flueben i afkrydsningsfeltet.

Hvad er formålet med indsamlingen og hvor længe opbevares personoplysningerne?

Dine angivne personoplysninger og virksomhedsinformation bliver indsamlet for at sikre den efterfølgende kontakt og tilbagemelding.

Dine personoplysninger bliver opbevaret så længe det er nødvendigt. Det vil sige, at oplysningerne bliver opbevaret indtil ovenstående formål er opfyldt, indtil det ikke længere er lovmæssigt nødvendigt eller indtil du ønsker, at de bliver slettet. Hvis du ønsker, at dine oplysninger bliver slettet, kan du forvente, at de er slettet indenfor 30 dage, medmindre der er kundemæssigt krav på opbevaring af dine oplysninger.

Bliver dine personoplysninger videregivet?

Dine personoplysninger videregives kun til relevante interne medarbejdere og til Vestjysk Marketing, som på vores vegne leverer ydelser i forbindelse med hjemmesiden. For at Vestjysk Marketing kan udføre ydelserne, kræver det, at de har adgang til oplysningerne. Der er indgået en databehandleraftale mellem OKM A/S og Vestjysk Marketing, som skal sikre besøgendes og kunders interesser. Derudover modtager Google også dine oplysninger for at kunne levere deres ydelser indenfor Google Analytics. Du har mulighed for at fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Du kan læse om Vestjysk Marketings og Googles politikker ved at klikke på dem nedenfor.

Dine personoplysninger bliver endvidere videregivet til betroede tredjemænd, som er nødvendige for opfyldelse af relevante serviceydelser. Ellers bliver dine oplysninger ikke videregivet til andre parter end de nævnte uden dit samtykke. Det bliver kun videregivet, hvis det er krævet af myndighederne eller domstolene.

OKM A/S’ anvendelse af cookies

Vores hjemmeside anvender cookies, som skal sikre, at du får en optimal oplevelse, når du færdes på vores hjemmeside. Formålet med anvendelsen af cookies er at foretage besøgsstatistik gennem trafikoplysningerne samt sikre brugervenligheden og løbende forbedringer af hjemmesiden.

Når du er aktiv på vores hjemmeside www.okm.as, accepterer du hjemmesidens anvendelse af cookies. Du har til enhver tid mulighed for at slå cookies fra i din webbrowser, læs mere om dette i afsnittet ”Undgå cookies”.

De oplysninger som bliver indsamlet via cookies og andre teknologier, bliver behandlet som personlige oplysninger medmindre der er tale om ikke-personlige oplysninger. IP-adresser og andre identifikatorer anses for at være personlige oplysninger i henhold til lovgivningen, hvorfor disse også bliver behandlet som personlige oplysninger. Så snart ikke-personlige oplysninger bliver kombineret med personlige oplysninger, behandles disse ligeledes som personlige oplysninger.

Hvad er cookies?

Cookies er en fil med data, som gemmes i din browser på computeren. På den måde kan vores hjemmeside huske din enhed, samt de aktiviteter du foretager dig, til næste gang du besøger vores hjemmeside. Det kan blandt andet være indtastning af din e-mailadresse.

Identificerbare oplysninger bliver ikke gemt, det er kun din IP-adresse. Cookies indeholder ikke virus og oplysningerne bliver ikke delt med andre udover de tidligere nævnte jf. afsnit 1.3. Derudover skal der påpeges, at cookies ikke kan foretage ændringer på din enhed.

I de nedenstående punkter kan du se, hvilke cookies vores hjemmeside anvender udover de portion system/funktions cookies som sættes:

Google analytics:

  • _gid: Denne undersøger, hvor længe du som besøger tilbringer på webplaceringen – altså når et besøg starter og når det slutter. Den bliver slettet automatisk, når sessionen slutter.
  • _gat: Drosler hastigheden på antallet af forespørgsler og slettes efter hvert minut.
  • _ga: Denne anvendes til at overvåge trafikken på vores hjemmeside. Derudover sporer den de enkelte besøgendes antal besøg samt tidspunktet for det første besøg, det aktuelle besøg og tidligere besøg. Disse data opbevares op til 2 år.

Andre: 

  • _cfduid: Identificerer individuelle besøgende bag en fælles IP-adresse. Den gemmer ikke personlige informationer.
  • JSESSIONID: Identificerer http sessionen.
  • Bisinfra-sessionid: Gemmer data om, hvilket domæne den referer til.

Undgå cookies

Som bruger har du mulighed for at undgå og slette cookies, da du selv bestemmer, om vores hjemmeside må anvende cookies eller ej. Du har også mulighed for at slå cookies helt fra i din browser, dog skal du tage højde for, at du kan få problemer med funktioner, som kræver, at hjemmesiden husker din aktivitet.

Har du behov for vejledning til at undgå eller slette cookies i din browser, kan du klikke på følgende link: http://minecookies.org/cookiehandtering/

Mistanke om datalækage

Ved mistanke om, at der er datalækage eller sikkerhedsbrud fra eksterne partnere eller OKM A/S’ interne servere, vil de afgivet personoplysninger og andre følsomme oplysninger blive sikret ved, at der tages initiativer såsom:

  • Lokalisering af skaden.
  • Begrænse omfanget af skaden.
  • Reetablere mistede data hvis det er muligt.
  • Meddele skaden til relevante brugere og Datatilsynet så vidt det er muligt.

Kontakt os snarest muligt, hvis du mistænker datalækage eller sikkerhedsbrud fra OKM A/S.

Revidering af politikkerne

Der kan forventes, at vores privatlivs- og cookiepolitik kan blive ændret grundet blandt andet nye services, love og teknologiske løsninger. Den nyeste version af vores privatlivs- og cookiepolitikker vil altid være tilgængelig på vores hjemmeside: www.okm.as.

Ejer af hjemmesiden og kontaktinformationer

Denne hjemmeside ejes og datastyres af:

OKM A/S
Fabriksvej 21, 6270 Tønder.
CVR-nummer: 26903467

Email: mail@okm.as
Telefon: 7471 0466

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, vi behandler om dig samt tilhørende formål, ligesom du har ret til at få udleveret dine personoplysninger. Derudover kan du få rettet ukorrekte personoplysninger, som er registreret om dig hos os. Du kan klage over behandlingen af dine personoplysninger ved at kontakte OKM A/S på mail@okm.as. Derudover har du også mulighed for at klage til Datatilsynet over behandlingen af dine oplysninger. Du kan finde Datatilsynets kontaktinformationer på https://www.datatilsynet.dk/kontakt/.

Det samtykke du giver OKM A/S i forbindelse med tilsendte forespørgsler og/eller tilbud, kan til enhver tid tilbagekaldes eller blive slettet ved at meddele det til os. Det samme kan de personoplysninger du afgiver til OKM A/S.

Spørgsmål og kommentarer til os

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os vedrørende vores privatlivs- og cookiepolitik på telefon:
74 71 04 66 eller via følgende e-mailadresse mail@okm.as.

  

Forespørgsler og tilbud

Kontakt os via fomularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også ringe til Kristian Kvistgaard-Persson på mobil: +45 6144 0055 eller sende ham en e-mail på: kkp@okm.as.

Persondataforordning
Inden du tager kontakt til os, skal du acceptere vores brug af dine data.
Du kan læse mere om indsamlingen af dine personlige data her.